7 najboljih mesta za odlazak sa decom

7 najboljih mesta za odlazak sa decom

Pravljenje uspomena je cilj porodičnog odmora. Međutim, kada pokušavate da izaberete najbolju lokaciju za odmor, može biti izazovno zadovoljiti sve u porodici. Srećom, na ovim lokacijama svi mogu uživati u nečemu, što bi moglo biti dovoljno. Postoji mnogo stvari o kojima treba razmišljati kada birate zemlju koju ćete posetiti sa decom. Jedna od najvažnijih: aktivnosti koje odgovaraju uzrastu dece. Uverite se da će svi u porodici uživati u njima. Naš tim na Mojtrg.rs napravio je listu najboljih mesta na koja možete da idete sa svojom decom i da u isto vreme budete prijatno iskustvo za celu porodicu.

Costa Rica

Šta može biti bolje od Kostarike? Zemlja je puna egzotičnih divljih životinja, uključujući mnoštvo raznobojnih ptica, majmuna i izuzetno simpatičnog lenjivca, što je čini idealnim igralištem za putovanja za porodice. Prelepe plaže, gusta džungla, šetnje po živopisu, plivanje ispod vodopada, zip-lajning, vožnja kajakom i druge aktivnosti obiluju. „Safari plovak“, nežna rečna vožnja preko brzaka klase I i II, mogu da koriste deca od šest godina da iskuse rečne brzake. Ako ste na pravom mestu u pravo vreme, možda ćete čak videti i majku kornjaču kako se penje na plažu da položi jaja. Ovo bi bilo nezaboravno iskustvo za turiste svih uzrasta.

Disney World, Florida

Dizni svet na Floridi je najbolji za sve uzraste: 2 – 15 Volt Diznijevo magično odmaralište na Floridi, Dizni svet, služi kao polazna tačka za ovu listu. Sa oko 12 miliona posetilaca 2021. godine, Dizni svet će biti najpopularniji tematski park na svetu. Pošto omogućava deci da vide neke od svojih omiljenih Diznijevih likova u stvarnom životu, to je odlična opcija za većinu dece. Kao rezultat toga, zamislite sreću vašeg deteta kada vidi Belle ili Ariel. Šta je sa raznim Diznijevim iskustvima koja ćete vi i oni stvoriti? Pored toga, možete kupiti autentične vile Valt Disnei proizvode za svoju decu. Diznijev PhotoPass je poslednja opcija za očuvanje vašeg iskustva u Valt Disnei Vorld-u.

Lake Como, Italy

Italijansko jezero Komo jedno je od najboljih mesta za decu koja žele da dožive Evropu. Idilično jezero Komo je vrhunac reputacije Italije kao jedne od najboljih destinacija za porodice sa decom. Jezero je blistavo žarište ovog italijanskog raja, a okruženo je elegantnim jahtama u vlasništvu holivudskih slavnih ličnosti i javnim trajektima koji pružaju idealnu tačku za razgledanje.

London, England

Za roditelje koji žele da njihova deca iskuse veliki evropski grad, London je porodična destinacija. Iako se govori engleski, i dalje se oseća kao strana zemlja i možda će biti fascinirani svetom koji su videli u Hariju Poteru ili drugim filmovima. Sablasne priče ispričane u Londonskom tornju posebno će se dopasti tinejdžerima i starijoj deci. Prva tvrđava u Evropi, podignuta je u 11. veku na zahtev Vilijama Osvajača. Priča se da kraljica Ana Bolen još uvek proganja lokaciju na kojoj je pogubljena 1536. Ljubitelji princeza neće hteti da propuste Bakingemsku palatu u kojoj je živela kraljica Elizabeta. Za smenu straže, okupite se na masivnim gvozdenim kapijama, gde vojnike u njihovim prepoznatljivim crvenim kaputima i crnim šeširima predvode kraljevski konjanici i muzika.

Playa del Carmen, México

All-inclusive Nickelodeon Hotels and Resorts Riviera Maia u Plaja del Karmenu je odmaralište na plaži iz snova vaše dece. Odmaralište na obali mora je samo 30 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma u Kankunu. Ima svoju privatnu plažu, interaktivnu zabavu zasnovanu na likovima Nickelodeona i ogroman vodeni park na otvorenom koji je dugačak šest hektara i ima mnogo tobogana i vožnji za decu svih uzrasta. Pored toga, svaka soba ima sopstveni beskonačni bazen za plivanje sa pogledom na Karipsko more. Iako u odmaralištu ima mnogo posla i jela, jednodnevni izleti do popularnih destinacija za odmor u Meksiku kao što su Čičen Ica i Tulum mogu se lako organizovati iz predvorja hotela. To je odmor bez muke bez neočekivanih troškova kada dođe vreme za plaćanje. Obroci, aktivnosti i smeštaj su uključeni.

Grand Cayman, The Cayman Islands

Za porodice koje uživaju u ronjenju i ronjenju zajedno, Veliko Kajmansko ostrvo je jedan od najlepših podvodnih svetova na svetu. To je najveće od tri Kajmanska ostrva i raj za ljubitelje vodenih sportova sa brojnim porodičnim atrakcijama. Mnogi od njih se nalaze na savršenim plažama ili u toplim, kristalno čistim vodama. Deca mogu da gaze u vodu u StingRai Citi-u, plitkom peščanom sprudu, i skoro odmah se nađu automobili okružena stotinama nežnih raža. Mogu ih čak i hraniti ručno, čineći to posebno nezaboravnim i divnim iskustvom.

Puerto Vallarta México

Meksički Puerto Vallarta je najbolji za sve uzraste: Ako želite da idete negde drugde osim u Sjedinjene Države, Meksiko je još jedno mesto koje je dobro za decu. Vaša deca će obožavati Puerto Valjartu, prelep grad na plaži. Brojni su međunarodni posetioci koji se tamo često okupljaju. Stoga je odvođenje vaše dece u Puerto Valjartu prilika da se zabave sa raznolikom grupom ljudi. Park Akuaventuras se takođe može naći u ovom odmaralištu. Možete plivati sa delfinima i morskim lavovima u ovom vodenom parku, koji ima tobogane i više bazena. Pored toga, Akuaventuras ima vodeni prostor samo za decu. tako da se vi i vaša deca možete zabaviti na mestima koja su dovoljno bezbedna za decu i odrasle.

Conclusion

Sada znate gde da idete kada putujete sa decom. Preostali zadatak je da organizujemo i sprovedemo taj porodični odmor. Obavezno uzmite u obzir niz faktora koji su relevantni za vaše trenutne okolnosti dok planirate. Ključ uspešnog putovanja je dobro planiranje.